Badkamerrenovatie aarschot & omstreken.

Is jouw badkamer aan vernieuwing toe? Of zijn er bepaalde aspecten in je badkamer die een opfrissing kunnen gebruiken? Dan helpen wij je bij Van Hoof graag verder.

Badkamerrenovatie

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor jouw badkamer. 

Tijd voor een nieuwe badkamer?

Van Hoof is jouw badkamerspecialist uit Aarschot. Badkamerrenovatie is het paradepaardje van ons bedrijf en één van de meest gevraagde opdrachten.

Wij werken steeds met de allernieuwste technieken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een totale badkamerrenovatie of slechts bepaalde aspecten die mogen opgefrist worden, Van Hoof is dé partner die u zoekt!

Betegeling

Kies voor een tijdloze look met 1001 mogelijkheden.

MDP Deco technieken

MDP = Mineral Deco Paints. Kies voor een unieke betonlook. Toepasbaar in badkamers of als spadwanden. Kan ook als accentmuur gebruikt worden,

Totale renovatie

Bij Van Hoof kun je ook terecht voor de totale renovatie van je badkamer.

Enkel de beste merken

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak, kiezen wij bij Van Hoof steeds voor de meest kwalitatieve merken.

Mineral Deco Paints

Mineral Deco Paints

Mineral Deco Paints is onze gewaardeerde partner in MDP Deco technieken. Zij bieden een volledig uitgebalanceerd gamma van “start to finish” zodat wij jouw badkamer helemaal tot in de puntjes kunnen afwerken.

renovatie badkamer voor renovatie badkamer resultaat

Gebruik de pijltjes om het resultaat van de badkamerrenovatie te zien!

Hier kun je één van onze badkamerrenovaties bekijken. De badkamer werd volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een nieuwe, moderne badkamer.

Is jouw badkamer ook aan vernieuwing toe? Neem dan zeker contact op met ons voor een vrijblijvende offerte!

Al +30 jaar ervaring

Van Hoof staat voor meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij ons vakmanschap van vader op zoon is doorgegeven. Onze troeven zijn onze grote passie voor het vak, de precisie van onze werken en het nauw opvolgen van de verschillende projecten.

Vorige slide
Volgende slide

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Na het invullen van het contactformulier hieronder, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je een offerte op maat te bezorgen.