Schilderwerken

Wanneer je op zoek bent naar een schilder voor jouw thuis of zaak, bent u bij Van Hoof aan het juiste adres. Zowel schilderwerken binnen als buiten vallen onder de talloze mogelijkheden die wij aanbieden. Benieuwd hoe wij jou kunnen verder helpen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Schilderwerken

Zinkt de moed al in je schoenen als je alleen nog maar denkt aan alle schilderwerken die nog moeten gebeuren? Krijg je de kriebels van afplaktape en verfhanden? Of heb je simpelweg geen tijd om ermee te starten? Laat ons jou helpen!

Verschillende stijlen en mogelijkheden

Dankzij onze uitgebreide expertise kan je bij Van Hoof uit Aarschot terecht voor al jouw schilderwerken. We maken onder andere gebruik van rol- en spuittechnieken en werken enkel met de meest kwalitatieve producten.

Bij Van Hoof kan je enerzijds terecht voor het schilderen van jouw muren, maar ook hout-en lakwerken zoals sierlijsten, deuren, plinten, MDF kasten,... vallen onder de mogelijkheid. Wil je liever werken met een accentmuur of bepaalde kamers behangen? Dat kan! Van Hoof beschikt over een breed assortiment waarmee je toffe effecten kunt creëren in elke ruimte.

Ook buitenshuis is Van Hoof de partner die je zoekt. Wil je bijvoorbeeld liever jouw gevel, houten ramen, of andere elementen laten opfrissen, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schilderwerken aan de buitenkant van jouw thuis of bedrijf kan een lastige zaak zijn waarbij we je graag een handje toesteken.

Enkel de beste merken

Bij Van Hoof werken we enkel met de meest kwalitatieve merken om tot het beste resultaat te komen.

Peintagone verf

Peintagone

Een verfmerk van Belgische origine en van uitmuntende kwaliteit. Peintagone biedt voor elk budget de perfecte oplossing!

Sigma verf

Sigma

Sigma is een superieur verfmerk dat voortdurend streeft naar kwalitatieve producten met hoogwaardige kenmerken en met respect voor mens en milieu.

Satya

SATYA

Spray Paints focust zich op duurzame, kwalitatieve spuitverven met een perfect resultaat. Daarbij dragen alle producten van Spray Paints toe aan het Clean Water Global certificaat. Lees hieronder meer.

CLEAN WATER GLOBAL SYSTEM

Als bedrijf vinden we het bij Van Hoof belangrijk om merken te steunen met een mooie visie. Spray Paints is er daar één van. Dankzij hun Clean Water Global System wordt vervuild verfspoelwater opnieuw gezuiverd zodat het daarna als drinkwater gebruikt kan worden. Wil je het hele verhaal ontdekken? Lees dan hier meer. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Na het invullen van het contactformulier hieronder, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je een offerte op maat te bezorgen.