Raamdecoratie

Wij verzorgen jouw hoogwaardige raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie

Wij installeren rolgordijnen, horizontale jaloezieën en verticale lamellen om je woning te beschermen tegen vervelend zonlicht of voor meer sfeer en gezelligheid te zorgen.

Louverdrape logo

Een interieur dat bij jou past

Wil jij de look-en-feel van je woning perfectioneren? Dan ben je bij Van Hoof aan het juiste adres! Wij gebruiken het kwalitatieve merk Louverdrape om je te voorzien van verschillende soorten stijlen. Van modern tot klassiek of landelijk: het kan allemaal. Met één gemene deler: hoogstaande kwaliteit. We begeleiden je doorheen het hele proces en laten je kennismaken met de ruime keuze aan accessoires, rails en automatisatiemogelijkheden.

Wil je graag wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Rolgordijnen

Kies ervoor om het zicht naar buiten open te zetten of belemmer de inkijk volledig.

Horizontale jaloezieën

Kies tussen open, gesloten of half open jaloezieën. Eenvoudig te bedienen.

Verticale lamellen

Perfect om de strakke look van je interieur te bewaken. Ideaal voor grote raampartijen.

Al +30 jaar ervaring

Van Hoof staat voor meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij ons vakmanschap van vader op zoon is doorgegeven. Onze troeven zijn onze grote passie voor het vak, de precisie van onze werken en het nauw opvolgen van de verschillende projecten.

Van Hoof

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Na het invullen van het contactformulier hieronder, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je een offerte op maat te bezorgen.